Projectontwikkeling  -  Woning- en appartementsbouw  -  Vakantiewoningen

"Top Home Building" heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in de bouwwereld en is gekend voor zijn degelijke kwaliteit en zijn perfecte afwerking.

Wij bouwen volledig traditioneel, steen per steen, dus geen prefabricatie of industriële bouwtechnieken. Ervaren vaklui, de kwaliteit van de verwerkte grondstoffen en de "Knowhow" van de modernste constructietechnieken moeten er voor zorgen dat uw woning- appartement er zo snel mogelijk staat en dit door "De regels der kunst" te volgen.

Onze medewerkers kunnen alle bouwstijlen aan, van modern tot klassiek, over cottage en rustiek, naar Spaans, koloniaal en pastoriestijl. Wij bouwen volledig op maat van uw bouwgrond, persoonlijke wensen en beschikbaar budget! Wil U bepaalde werken zelf uitvoeren, dat kan. Een gesloten ruwbouw of een volledig afgewerkte woning, behoren tot de mogelijkheden.

Indien gewenst staat Top Home Bulding voor alles in. Wij begeleiden U vanaf het prille voorontwerp tot en met de voorlopige oplevering.

Wij zijn een algemeen aannemingsbedrijf, geregistreerd onder het nummer 28.993 en officieel erkend klasse 3, categorie D. Wij werken bijgevolg ook volledig conform de wet Breyne.

Kortom bouwen met "Top Home Building" garandeert U een eerlijke en betrouwbare partner voor uw woning of appartement.