Vakmanschap, een ervaring van 37 jaar en creativiteit vormen de basis van de naam en faam die Top Home Building geniet in het residentieel bouwen.

Ontdek wat wij betekenen in traditioneel hedendaags of landelijk wonen. De architecten waarmee wij samenwerken delen uw passie en gaan op zoek naar de bouwstijl die dichtst bij u aanleunt. Onze gedreven vaklui beheersen hun stiel. Zij zorgen ervoor dat uw woning tot in de kleinste details en exclusief afgewerkt wordt. Uiteraard binnen de krijtlijnen van de vooropgestelde budgetten.

Het ontwerp.

Een woning met een ziel moet in overleg ontworpen worden met durf en passie. De architecten waarmee wij samenwerken, staan garant voor een exclusief ontwerp. Creativiteit en functionaliteit zijn daarbij van het grootste belang. Achterhalen wat uw wensen zijn en hoe u het liefst woont. Klassiek of modern maar altijd stijlvol. Rekening houden met de gezinsfactoren, nu en in de toekomst. Het zorgvuldig uitkiezen van de materialen en het zoeken naar de juiste oplossingen.

Met vakmanschap gebouwd.

Voor traditionele woningbouw is de keuze van de juiste bouwtechniek van het grootste belang. Met hun jarenlange ervaring en hun vakmanschap zetten onze vaklui een woning neer die beantwoordt aan alle functionaliteiten die een hedendaagse woning vereist. De gekozen materialen worden vakkundig verwerkt of geplaatst. Dat merk je aan het afwerkingsniveau van onze woningen. Want vakmanschap is meesterschap.

Professionele begeleiding.

Wij begeleiden uw woonproject van a tot z. Wij zorgen ervoor dat alles wordt afgewerkt binnen de vooropgestelde termijnen. Lastenboeken worden correct opgevolgd, vergunningen gecontroleerd. Controle op de materialen en de bouwkundige afwerking. Professionaliteit tot in de puntjes. Ook na de oplevering laat Top Home Building u niet in de steek. Achteraf ergens een probleem? Wij zorgen voor de juiste oplossing. Dat is service!

Controle op het budget.

Een woondroom die niet wordt gerealiseerd binnen het afgesproken budget wordt al gauw een nachtmerrie. Wij volgen voor u alles op de voet zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij laten wij niets aan het toeval over. Wij geven u met plezier meer uitleg over onze werkwijze. Neem vandaag nog contact met ons op. ( )

Werken aan kwalitatieve woningen.

Kwaliteit verdien je alleen maar door met gemotiveerde mensen te werken die onze passie voor bouwen delen. Creativiteit is daarbij de grootste drijfveer. Met Top Home Building kiest u voor een team met betrouwbare vakmensen. Een team dat met u meedenkt en ervoor zorgt dat uw toekomstige woning tot in de puntjes aan uw eisen beantwoord.